Cégünk, a "SYL" MAGNETISM KKT 1995 03.01-én alakult. Magunkkal hoztuk az ezelőtt eltelt évek szakmai gyakorlatát, amit más cégnevek alatt megszereztünk.

Fontosnak tartjuk, hogy mind a régi, mind a leendő megrendelőink részére olyan gyártmányokat, szolgáltatásokat nyújtsunk, amelyek megfelelnek a mai kor magas szintű követelményeinek és az Európai Unió ide vonatkozó előírásainak egyaránt.

Cégünk profilja:

Komplett permanens mágneses vaskiválasztó készülékek tervezése, gyártása, javítása, szervízelése. Készülékeink beépíthetőek szögletes és kerek csőrendszerekbe, szállítószalag pályák fölé, csúszdákba építve, vagy garatokba is. Készítünk még ezeken kívül kis és nagyteljesítményű dobszeparátorokat is. Igény szerint akár teljesen rozsdamentes kivitelben is. Készülékeinket a hosszú élettartam és az egyszerű kezelhetőség jellemzi.

Régi típusú, elavult, vagy hibás szeparátorok felújítását,  mágnes egységek pótlását is vállaljuk. Igény esetén szín kód alapján  a kívánt színre fényezzük.

Mivel két teljesen egyforma felhasználási körülmény ritka, ezért gyártmányaink kevés kivétellel egyedi darabok, nem széria termékek. Ezzel biztosítjuk Megrendelőinknek, hogy más sorozat gyártóktól eltérően, mi  az adott felhasználási körülményeket, igényeket  maximálisan figyelembe véve tervezzük meg és gyártjuk le a készülékeinket.

A felhasznált mágnes anyagok  kiváló minőségűek, az adott feladathoz választjuk ki az oda legmegfelelőbb fajtát. Nem terheljük plusz költséggel a Megrendelőinket azzal, hogy a szükségesnél jóval drágább ritkaföldfém mágnes anyagok beépítését  erőltetjük "divatból", ha azt a feladat nem indokolja és megoldható a hagyományos, olcsóbb  ferrit mágnesekkel is.

Áraink a külföldi (EU) árakhoz képest kedvezőbbek.

Gyártmányaink saját szellemi termékeink, megoldásaik átvétele, utánzásuk és alkalmazásuk előzetes hozzájárulásunk nélkül tilos és jogi - anyagi következményekkel jár.

Honlapunkkal fel kívánjuk hívni az Önök figyelmét is a permanens mágneses gyártmányainkra, továbbá felajánljuk szolgáltatásainkat akár esetenkénti, akár állandó üzleti kapcsolat formájában mágneses jellegű konstrukciók tervezésében, legyártásában.

Üdvözlettel:

Szilágyi Szilárd műsz. ig.        Szilágyi Csaba ker. ig.